Let op! Bol Adviseurs heeft een nieuw algemeen telefoonnummer 088 1211 300. Lees meer ››

Bij Bol Adviseurs staat u centraal

Ondernemen is een continu proces, waar Bol niet alleen naast de zijlijn staat, maar waarde hecht aan proactieve betrokkenheid bij u als ondernemer. Figuurlijk, door het aanbieden van maximale beschikbaarheid en bereikbaarheid om samen uw wensen en dromen waar te maken. Letterlijk, door onze kantoren in uw regio te plaatsen, zodat we precies weten wat er lokaal speelt. Zo kunnen wij u net die ene dienst verlenen waar u op dat moment behoefte aan heeft of die veel voor u betekent.

Echt nabij wordt het pas als we niet alleen betrokken zijn op uw werk, maar ook op uw leven. U bent namelijk niet alleen ondernemer, maar nog zoveel meer: een vader of moeder, broer, tante, voetballer, hardloper of reiziger. Wij beseffen dat uw privéleven een grote rol speelt bij uw wensen en uw zakelijke ambities. Daarom kijken wij verder dan de cijfers en heeft de mens achter de onderneming onze volledige aandacht. Immers, als u goed in uw vel zit, heeft dat een positief effect op uw bedrijf. Balans houden is echter geen eenvoudige zaak; het leven kan grillig zijn. Ook op dit vlak kunt u daarom op ons rekenen; vanuit een vertrouwensrelatie staan wij naast u.

Krachtige kennisdeling

Iedere dag stimuleren wij ondernemers om het beste uit zichzelf én uit hun onderneming te halen. Dit doen wij samen met u en onze specialisten op het gebied van onder andere accountancy, belastingadvies, ondernemings- en arbeidsrecht, finance en HR. Hierdoor ontstaat kruisbestuiving, kennisdeling en kunnen we optimaal van elkaar en met elkaar leren.

Samenwerking is onze standaard. Werken vanuit multidisciplinaire teams, waarin we verder kijken dan de eigen discipline, weten wat er bij u als klant speelt en ons daar samen verantwoordelijk voor voelen. Een wisselwerking met een optimaal resultaat ofwel een compleet advies toegesneden op u als ondernemer, maar zeker ook als mens.

Beste jongetje van de klas

Onze kracht ligt in het proactief handelen, kansen spotten én delen, oplossingsgericht denken en het lef tonen om buiten de lijntjes te kleuren. Bol is dan ook graag het beste jongetje van de klas. Door deze niet traditionele en vooral persoonlijke aanpak wordt u constant geprikkeld om te groeien: en dat is onze gezamenlijke doelstelling.


Maak kennis met Bol
Bent u benieuwd wat ons aanbod is en hoe wij u kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze professionals.

Ja, ik wil kennismakenOns aanbod