Bol Adviseurs Veghel voor ervaren en startende ondernemers

Ook al ben je een geboren ondernemer, je blijft iedere dag toch weer bezig met jezelf te ontwikkelen. Daar kun je af en toe best wel wat advies bij gebruiken, want hoe goed je ook je best doet, het is altijd slim om de expertise van een vakspecialist in te schakelen. En alle specialisten die jij als ondernemer nodig zou kunnen hebben, vind je bij ons adviesbureau in Veghel onder één dak.

Kantoor Veghel Bol Adviseurs

Verdiep je met ons in het ondernemerschap

Wij staan bekend als het accountantskantoor van Veghel en omstreken, maar wij doen nog veel meer. Een financiële audit behoort zeker tot de mogelijkheden, maar daarnaast hebben wij ook IT-specialisten, juridische adviseurs, bedrijfskundigen en HR-specialisten in dienst. Net waar jij als ondernemer behoefte aan hebt!

Bovendien biedt ons adviesbureau in Veghel een bijzonder programma voor (startende) ondernemers: het Short Track Ondernemerschap. Dit is een speciale master class waarin ondernemers worden voorbereid op de uitdagingen van het ondernemer-zijn. Deze praktijkgerichte training geeft je een onmisbare verdieping van het ondernemerschap. Hiermee bereid jij je voor op de uitdagingen van morgen.

Alle diensten voor bedrijven

Meer dan een accountantskantoor in Veghel

Ben jij op zoek naar een vast aanspreekpunt voor al je ondernemersvragen? Of het nu over cijfers, mensen, IT of financiën gaat, onze specialisten denken graag met je mee. Kom daarom een keer kennismaken met onze accountant in Veghel. Wij vinden het leuk om meer te horen over jou en je onderneming.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. We vertellen je graag over onze uitgebreide dienstverlening en hoe wij jou als ondernemer kunnen ondersteunen.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek inplannen

Bol Veghel

Bezoekadres:
Eisenhowerweg 14a
5466 AC Veghel

E-mailadres:

info@boladviseurs.nl
Postadres:
Postbus 142
5830 AC Boxmeer

Telefoonnummer:

(088) 1211 300 – Algemeen
(088) 1211 400 – Bol HRM

 

Kantoor Veghel Bol Adviseurs