Breng het beste in jezelf, je collega's en onze klanten naar boven.

Werken bij Bol Adviseurs

[Let op: deze pagina is nog in ontwikkeling]

Werken bij Bol Adviseurs betekent: opgenomen worden in een informele, groeiende organisatie waarin jij kunt meegroeien. We bieden je een werkomgeving met vakinhoudelijke professionals, die jou graag de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Je gaat werken in een sterk geautomatiseerde omgeving. Zowel voor wat betreft je eigen werkzaamheden als voor tools die ter beschikking staan voor klanten. De ontwikkelingen van apps voor klanten, online managementdashboards en online selfservice administratietools zijn binnen onze organisatie de praktijk van vandaag.

Onze toekomst is jouw toekomst

Als je kiest voor Bol word je dus onderdeel van een moderne organisatie die zich richt op de dienstverlening van de toekomst, dus ook jouw toekomst. Je krijgt van ons volop de ruimte om alle initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen die voor een goede uitoefening van je werk nodig is. Om jou te ondersteunen organiseert Bol vaktechnische trainingen en is er volop gelegenheid voor de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden.

En last but not least: we bieden je een marktconforme beloning.

Een kijkje in de keuken

Werken als Young Professional

Hoe is het om te werken bij Bol Adviseurs als young professional bij Bol Adviseurs? Bekijk deze video en je krijgt een beeld van wat je kunt verwachten als je bij ons in dienst komt .

Bekijk video

Werken op de afdeling Assurance

Hoe is het om te werken binnen Bol Adviseurs te werken op de assurance praktijk? Bekijk deze video en je hebt een beter beeld van wat je kunt verwachten als je bij ons in dienst komt.

Bekijk video

Stuur ons jouw Open Sollicitatie