Robèrt Meijer
Directie

Robèrt Meijer

Directielid | Senior Consultant Corporate Finance

Ondernemend denken betekent voor mij: Ondernemers uitdagen om morgen beter te willen zijn.

Robèrt Meijer (1970) werkt sinds 2008 bij Bol Adviseurs. Hij startte als Senior Consultant Corporate Finance, maar groeide uit tot managing director van het Corporate Finance team. Op 1 januari 2017 is Robèrt toegetreden alse achtste lid van de directie van Bol Adviseurs. Ook deze functie van Partner is hij verantwoordelijk voor het Corporate Finance Team.   

Succes bestaat voor Robèrt uit de som van prestatie en plezier. Zijn eigen prestaties houden voornamelijk verband met strategische oriëntatie, complexe financieringsvraagstukken en begeleiding van aan- en verkooptrajecten van MKB-ondernemingen. Hierbij is niet alleen de ‘deal’, maar ook de ‘pre-deal’ en de ‘post-deal’ belangrijk. Plezier ligt voor hem bij de mens/ondernemer achter de onderneming. Een ondernemer uitdagen om na te denken over de toekomst, de gedachten structureren, optreden als coach en sparringpartner en de gedachten omzetten in toekomstplannen, maar vooral het implementeren van deze plannen. Van plannen naar doen, dat is zijn doel. 

Opleiding en carrière

In 1991 rondde Robèrt de HEAO-opleiding Bedrijfseconomie, specialisatie controlling af. Hij studeerde verder aan de Universiteit van Tilburg, waar hij in 1994 zijn diploma voor de opleiding Bedrijfseconomie, specialisatie Strategisch Management behaalde. In 2004 rondde hij de postdoctorale opleiding Verandermanagement succesvol af aan Nyenrode Business Universiteit. Laatstelijk rondde hij in 2010 de postdoctorale opleiding Business Valuation aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam af.
Robèrt begon zijn carrière bij de Rabobank, waar hij werkzaam was tussen 1994 en 1999. Hierna werkte hij bij Van Lanschot Bankiers N.V. tussen 1999 en 2002 en in 2002 nam hij de overstap naar Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. In zijn bancaire carrière heeft Robèrt zowel adviseurs- als management/directieposities ingenomen. In 2008 trad hij in dienst bij Bol Adviseurs.

Erasmus Uni Rotterdam

Kwalificaties en ervaring

Robèrt beschikt over een grote mate van creativiteit. Zonder uitwegen gaat hij altijd op zoek naar kansen. Hij treedt regelmatig op als gastspreker en verzorgt diverse workshops, waar hij Bol Adviseurs met kennis en plezier vertegenwoordigt. Tevens is hij lid van Dutch Corporate Finance Associations en werd hij in 2014 met zijn team genomineerd voor een Top 3 plek voor de landelijke “Deal of the year”-award.

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Robèrt jeugdvoorzitter, jeugdtrainer en clubscheidsrechter van zijn plaatselijke voetbalvereniging. Daarnaast is hij actief betrokken bij het wel en wee van zijn directe omgeving.

Direct contact met Robèrt Meijer

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht