Richard de Keijzer

Richard de Keijzer

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Er samen voor gaan met een gezamenlijk doel.

Richard de Keijzer (1966) is sinds 2007 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als accountant. Hij richt zich op alle voorkomende accountantswerkzaamheden, waaronder met name begrepen het fungeren als sparringpartner van en klankbord voor de MKB-ondernemer. Richard heeft tevens gedurende zijn loopbaan ervaring opgedaan met bedrijfswaarderingen en due-diligenceonderzoeken. Zijn uitdaging is om samen toegevoegde waarde te bieden voor de klant. Het oplossen van problemen of het doorverwijzen van problemen naar specialisten wekken zijn interesse. Naast zijn externe advieswerkzaamheden stuurt Richard de accountantsafdeling in Schijndel aan. Hij vindt het dan ook belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen.

Opleiding en carrière

Na het behalen van zijn Vwo-diploma, startte Richard in 1984 met de opleiding Bedrijfseconomie aan de HEAO. Na het afronden hiervan trad hij als assistent accountant in dienst bij Ernst & Young. Na circa 7 jaar maakte hij de overstap naar Baker Tilly Berk. Hier was hij bijna 13 jaar werkzaam, laatstelijk in de functie van vestigingsleider. Richard rondde in maart 1995 zijn accountantsstudie af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en werd als registeraccountant ingeschreven in het accountantsregister. Ook heeft hij de cursus Mediation gevolgd aan de SRA Academy te Nieuwegein. Daarnaast volgt Richard jaarlijks diverse cursussen om zijn vakkennis op peil te houden.

Erasmus Uni Rotterdam

Kwalificaties en ervaring

Richard is woonachtig in Schijndel en lid van verschillende netwerken, waaronder de SNO en OCS. Hier wordt hij regelmatig benaderd om presentaties te verzorgen. Richard maakt onderdeel uit van de stuurgroep van Bol Adviseurs.

Overige informatie

In zijn vrije tijd squasht Richard graag. Daarnaast is een hij fanatiek voetbalfan.

Logo OCS

Direct contact met Richard de Keijzer

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht