Pascal Persoons

Pascal Persoons

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Meedenken met de klant. Kansen zien en deze benutten.

Pascal Persoons (1972) is sinds 1996 in dienst bij Bol Adviseurs. Hij is werkzaam in de MKB-praktijk als accountant. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het adviseren, begeleiden en ondersteunen van de MKB-ondernemer in de ruimste zin. Hieronder vallen niet alleen de meest voorkomende accountantswerkzaamheden, zoals onder andere het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen maar ook het opstellen en beoordelen van prognoses, het geven van bedrijfseconomische en fiscale adviezen en begeleiden van herstructureringen en financieringen. Klanten adviseren en begeleiden om hun doelen te laten bereiken met de dienstverlening van Bol Adviseurs, dat is Pascal zijn uitdaging. Hij haalt er genoegen uit om met mensen aan tafel te zitten en hun uitdagingen en dromen aan te horen en te helpen deze te verwezenlijken.

Opleiding en carrière

Pascal heeft zijn opleiding Accountancy gevolgd aan de HEAO. In mei 1996 rondde hij deze opleiding succesvol af, waarna hij in augustus 1996 in dienst trad bij Bol Adviseurs. In 1997 is Pascal ingeschreven in het accountantsregister van de NBA als Accountant-administratieconsulent met certificerende bevoegdheid. In 2001 nam hij het initiatief om zich verder te verdiepen in fiscaal recht met als resultaat het afronden van de opleiding tot belastingaccountant. Tevens volgt hij jaarlijks diverse vaktechnische cursussen.

Logo NBA

Kwalificaties en ervaring

Pascal doorliep bij Bol Adviseurs diverse functies en is daardoor een zeer allround adviseur met een breed klantenpakket in diverse branches. Hij heeft de afgelopen jaren deelgenomen aan verschillende netwerken. Ook vervulde hij de rol van spreker op zowel interne als externe bijeenkomsten.

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Pascal graag actief bezig. Hij zwemt, squasht en fietst graag. Daarnaast bezoekt hij graag met zijn vrouw Daniëlle muziekfestivals en cabaretvoorstellingen. Ook gaat hij graag kijken naar de prestaties van zijn dochters op het sportveld.

Direct contact met Pascal Persoons

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht