Marcel Peusens

Marcel Peusens

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Denken in mogelijkheden en kansen optimaal benutten.

Marcel Peusens (1985) is sinds 2007 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als belastingadviseur in de fiscale adviespraktijk. In zijn dagelijkse werk houdt hij zich bezig met het geven van adviezen over zowel het zakelijke als het persoonlijke aspect van het ondernemerschap. Fiscale vraagstukken die aan bod komen, hebben onder andere betrekking op de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting. De vertaalslag maken van de theorie naar de praktijk vindt Marcel een uitdaging. Elke klant is uniek en daarom is het adviseren maatwerk. Mogelijkheden creëren om samen tot het gewenste resultaat te komen staat bij hem dan ook hoog in het vaandel.

Opleiding en carrière

In 2003 startte Marcel met de opleiding Fiscale Economie aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. In 2007 behaalde hij zijn diploma hiervoor, waarna hij in dienst trad bij Bol Adviseurs. Hij vervolgde zijn studieloopbaan met de opleiding Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg die hij in 2011 afrondde. In 2012 behaalde hij zijn RB-titel. In september 2014 is Marcel gestart met de MasterCourse Vastgoed Fiscaal aan de Universiteit van Rotterdam die hij in het voorjaar van 2015 heeft afgerond.

Erasmus Uni Rotterdam

Kwalificaties en ervaringen

Marcel is actief in het verenigingsleven in Horst. Sinds 2014 is hij penningmeester bij twee stichtingen van Jong Nederland Horst. Door het uitoefenen van deze functie hoopt hij zijn horizon te verbreden en nieuwe ervaringen op te doen die hij tevens kan toepassen in de praktijk. Daarnaast treft Marcel een aantal keren per jaar, buiten het werk om, oud studiegenoten om informatie uit te wisselen en te sparren over diverse fiscale onderwerpen.

Overige informatie

In zijn vrije tijd gaat Marcel er graag op uit met zijn vriendin en zijn zoon. Daarnaast bezoekt hij graag een concert of voetbalwedstrijd en bezoekt hij diverse steden in zowel binnen- als buitenland.

Logo Jong Nederland Horst

Direct contact met Marcel Peusens

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht