Frans Nabuurs

Frans Nabuurs

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Mijzelf continu afvragen hoe en waarmee ik mijn klanten kan helpen.

Frans Nabuurs (1965) is sinds 1992 werkzaam bij Bol Adviseurs en heeft ruime ervaring opgedaan in alle facetten van de accountancy, omdat hij diverse functies heeft doorlopen. Zijn passie ligt voornamelijk bij de familiebedrijven in het MKB, waar hij zich onder andere bezighoudt met de controle van financiële verantwoordingen, managementinformatie en prognoses, bijzondere controleopdrachten en financieringsvraagstukken. Frans is een mensenmens en wil altijd wat meer kunnen betekenen voor zijn klanten. Zijn warme belangstelling gaat dan ook uit naar de mens achter de onderneming, waarbij de raakvlakken tussen privé en de zaak zijn bijzondere aandacht hebben.

Opleiding en carrière

Frans is in 1992 na het afronden van zijn opleiding aan de HEAO, specialisatie accountancy, als assistent-accountant in dienst getreden bij Bol Adviseurs. Hij startte in datzelfde jaar met de opleiding tot registeraccountant aan NIVRA/Nyenrode. In 1999 behaalde hij zijn RA-titel en werd ingeschreven in het accountantsregister.

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Frans heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de transportbranche. Een aanzienlijk deel van zijn cliënten is daardoor ook werkzaam in deze branche.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd steekt Frans veel energie in de handboogsport. Hij is trainer en begeleider van de aspirant schutters van Landmans Eendracht te Wanroij. Daarnaast organiseert hij voor deze vereniging clinics en staat het bestuur bij op het financiële vlak.

Direct contact met Frans Nabuurs

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht