Eddy van der Pol

Eddy van der Pol

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Blijven graven naar de beste oplossing.

Eddy van der Pol (1961) is sinds 1989 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als belastingadviseur in de fiscale adviespraktijk. In zijn dagelijkse werkzaamheden houdt hij zich bezig met alle facetten van belastingen, onder andere de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en herstructureringen. Thans ligt zijn focus met name op de pensioenproblematiek van de DGA. Een glimlach op het gezicht van de ondernemer te krijgen is zijn uitdaging. Eddy vindt het dan ook belangrijk dat een klant een goed gevoel aan het advies overhoudt en daar mee verder kan.

Opleiding en carrière

In 1981 begon Eddy, na het behalen van zijn VWO-diploma, met de opleiding Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg. In 1987 rondde hij deze opleiding af, waarna hij in dienst trad bij Bol Adviseurs. In 1990 behaalde hij zijn RB-titel. Laatstelijk volgde hij in 2010 de opleiding tot gecertificeerd pensioen adviseur.

Logo Tilburg universiteit

Kwalificaties en ervaring

Eddy heeft zowel intern als extern presentaties verzorgd, waar hij Bol Adviseurs met enthousiasme heeft vertegenwoordigd.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd is Eddy te vinden als leider op het voetbalveld van de plaatselijke voetbalclub.

Direct contact met Eddy van der Pol

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht