Cees Peek

Cees Peek

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Je verplaatsen in de rol van een ondernemer.

Cees Peek (1959) is sinds 2001 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als belastingadviseur. In zijn dagelijkse werkzaamheden adviseert hij ondernemers over fiscaal, juridische vraagstukken, waarbij zakelijk en privé elkaar raken. Cees is een veelzijdig adviseur waar je met allerhande vragen terecht kunt. Alle gebeurtenissen in het leven hebben fiscale raakvlakken en Cees vindt het dan ook belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met de klant. Hij ziet het als een uitdaging om problemen van ondernemers op de meest optimale manier op te lossen.

Opleiding en carrière

Cees begon zijn loopbaan in 1977, na het behalen zijn RB-titel, bij EY waar hij gedurende 10 jaar als belastingadviseur werkzaam was. In 1987 nam hij de overstap naar Baker Tilly Berk en in 1990 naar HLB Van Daal & Partners. Cees was van 1997 tot en met 2000 partner bij belastingadvieskantoor Van den Akker & Peek. In diezelfde tijd startte hij met de opleiding Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden waarvoor hij in 2000 zijn diploma behaalde. Sinds 2001 is Cees werkzaam bij Bol Adviseurs.

Logo Universiteit Leiden

Kwalificaties en ervaring

Cees heeft zijn zakelijk netwerk opgebouwd in de regio Schijndel en Waalwijk. In deze regio begeeft hij zich in diverse netwerken. Hij is lid bij de Schijndelse Ondernemers Vereniging en bestuurslid van Studiekring Zuid-Oost Nederland.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd heeft Cees een hobby die totaal anders is dan zijn werk. Om tot rust en ontspanning te komen mag hij zijn tijd graag besteden aan het opknappen van klassieke auto’s.

Logo OCS

Direct contact met Cees Peek

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht