Eric Boonen werkt als relatiebeheerder bij Taxibedrijf van Dijk in Cuijk. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het boeken van alle uren voor de verloning. Bol Adviseurs ondersteunt hem hierbij. Hij vertelt waarom Bol voor hem écht het verschil maakt.

Persoonlijke HRM-ondersteuning bij Taxi van Dijk

Binnen de driehoek Arnhem, Den Bosch en Venlo verzorgen wij vervoer op maat. Dit varieert van een gewone taxirit tot rolstoelvervoer, en van ziekenvervoer tot bedrijfsuitje per touringcar. Bol ondersteunt ons bij de verloning en de cao-controle.

Voor de salarisadministratie boek ik zelf alle gewerkte uren in, gewoon in Excel. Via een upload importeer ik de bestanden in het online verloningspakket van B-OnLine HRM. Daardoor kan ik op een eenvoudige manier de loonstroken maken. Na controle door Bol vindt tijdige betaling plaats. Alle honderd medewerkers kunnen zelf bij hun loonstroken en jaaropgave via hun persoonlijke online portaal.

Meedoen aan aanbestedingen

Maandelijks komt Liëtte Loeffen, onze vaste Bol-contactpersoon, mij ondersteunen. Een fout is namelijk zo gemaakt en dat willen we absoluut voorkomen. Verder kennen we een jaarlijkse cao-controle in onze sector, waarna een verklaring afgegeven wordt. Zonder deze goedkeuring kun je als taxibedrijf niet meedoen aan aanbestedingen, zoals leerlingenvervoer voor het gehele schooljaar. Voor onze continuïteit is dat natuurlijk wel belangrijk.

Bekend met Cao’s en bedrijf

Aangezien ik geen salarisadministrateur ben, waardeer ik de samenwerking met Liëtte enorm. Ze informeert mij, legt zaken uit en vraagt inhoudelijk goed door. Niets ontsnapt aan haar aandacht. Bovendien weet zij enorm veel over de verschillende cao’s en contracten. Ook kent ze ons bedrijf inmiddels goed. Daarnaast is zij onze back-up als ik er zelf niet ben.

erik-boonen-taxi-van-dijkWat ikzelf het verschil vind maken is de persoonlijke ondersteuning van Liëtte bij ons op locatie. Dankzij haar expertise en die van haar collega’s kunnen wij de salarissen van onze medewerkers naar eer en geweten verlonen.

Eric Boonen – Relatiebeheerder bij Taxi van Dijk

"De persoonlijke ondersteuning van Bol Adviseurs op locatie maakt voor mij écht het verschil"

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Liëtte!

Als salarisadviseur heb ik veel kennis over verloning en over de verschillende cao's en contracten. Heb jij een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stuur me een bericht of bel me op 088 1211 300.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.