Is jouw onderneming voldoende weerbaar tegen cyberincidenten?

Op 25 november 2019 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Helaas krijgen steeds meer bedrijven te maken met cyberincidenten. Inmiddels is de vraag niet meer óf, maar wanneer je als ondernemer hier mee te maken krijgt. Een goed informatiebeveiligingsbeleid is dan cruciaal om de impact van een cyberincident te minimaliseren.

Basisscan Cyberweerbaarheid

Het Digital Trust Center is een door de overheid opgericht platform en helpt ondernemers met veilig digitaal ondernemen. Daarom hebben zij de Basisscan Cyberweerbaarheid ontwikkeld, waarmee je in 5 minuten inzicht kunt krijgen in de cyberweerbaarheid van jouw onderneming. Na het invullen van de scan ontvang je een rapport, waarin wordt aangegeven in hoeverre je de basis van informatiebeveiliging op orde hebt.

Ga naar de scan 

Verbeter de cyberweerbaarheid van jouw onderneming

Mogelijk zijn er nog enkele maatregelen die je moet nemen om de cyberweerbaarheid van jouw onderneming op orde te krijgen, of je wilt deze zo optimaal mogelijk maken. Bol Adviseurs biedt verschillende diensten om de Informatiebeveiliging en Cyber Security van jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen. Wij kunnen je helpen om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van je informatie te beoordelen, te verbeteren en te monitoren.  Klik op onderstaande link om te zien hoe wij je kunnen helpen!

Bekijk onze Informatiebeveiliging & Cyber Security dienstverlening

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heb je een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.