Bol Nijmegen verhuist naar nieuwe locatie

Op 5 juli 2018 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Bij Bol Adviseurs gaan we ver. Zeker als het gaat om het waarmaken van de dromen en ambities van klanten. Logisch, want we willen ondernemers in topvorm brengen. Dat vraagt ook wat van onszelf!

Om nét dat beetje extra te kunnen geven, is vanzelf- sprekend een passende, inspirerende en moderne werkomgeving van belang. Dit helpt om de eigen ambities waar te kunnen maken. Daarom gaan we ons in een nieuw kantoorpand vestigen op het bedrijventerrein Bijsterhuizen. De nieuwe locatie ligt op steenworp afstand van waar we nu zitten. Maar wat ons betreft geldt: Hoe ver je gaat, heeft met afstand niets te maken.

Vestiging gesloten
In verband met de verhuizing is onze vestiging in Nijmegen op donderdag 12 en vrijdag 13 juli gesloten. Hierna helpen wij u graag vanaf onze nieuwe locatie:

Bol Adviseurs
Bijsterhuizen 3165
Wijchen
T: (024)366 69 55

Bent u benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Tijdens een (volgende) afspraak met één van onze medewerkers, ontvangen we u graag op ons nieuwe adres. Mocht u tijdens de verhuisdagen contact met ons willen opnemen, dan kunt u bellen naar (0485) 56 12 00.

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.