IT Audit & Advies

Informatietechnologie is zodanig in bedrijfsstrategieën geïntegreerd dat bestuurders er niet meer omheen kunnen. Problemen met de informatietechnologie zijn rechtstreeks van invloed op de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een transportbedrijf dat door een IT-storing niet kan plannen of een winkel waar de kassa het niet doet. Daarbij komt dat er meer en meer regelgeving en toezicht komt op informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens. Een recent voorbeeld is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Bol Adviseurs streeft er altijd naar om onze klanten zo goed en breed mogelijk te adviseren. Dit heeft er in 2018 toe geleid dat diverse IT gerelateerde diensten zijn toegevoegd aan ons dienstenpakket.

De complete IT-dienstverlening van Bol Adviseurs

Uiteraard is de IT-dienstverlening een breed begrip. Waar de ene organisatie behoefte aan heeft, is bij een ander bedrijf wellicht helemaal geen behoefte aan. Vandaar dat wij bij Bol kiezen voor een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak. Om dit inzichtelijk te maken, hebben wij onze IT-diensten verdeeld in vier verschillende thema’s:

  • IT-audit
  • Privacy
  • Informatiebeveiliging & Cyber Security
  • Overige IT-dienstverlening

Onze diensten:

IT-audit

De IT-audit van Bol Adviseurs geeft inzicht in de betrouwbaarheid van je IT en in je informatiestromen. De auditor signaleert eventuele tekortkomingen en geeft daarbij advies over mogelijke verbeteringen. Hierdoor heb je meer inzicht en beschik je over concrete handvatten om de IT in je organisatie te optimaliseren.

Bekijk onze IT-audit diensten
IT-audit

Privacy

De beveiliging van (persoons)gegevens wordt steeds belangrijker. Met de komst van de AVG is er meer aandacht dan ooit voor Privacy. Een goede ontwikkeling, maar als organisatie moet je wel zorgen dat alles goed geregeld is. Met een AVG Compliancy of een Privacy Impact Assessment (PIA) wordt vastgesteld in welke mate je organisatie Privacy-proof is.

Bekijk onze Privacy diensten
Privacy

Informatiebeveiliging & Cyber Security

Internetcriminaliteit richt zich op het illegaal verkrijgen van data. De gegevens die binnen jouw organisatie bewaard worden, zijn voor internetcriminelen erg interessant. Om deze data in handen te krijgen, zullen zij op zoek gaan naar een onbewaakt, virtueel achterdeurtje. Kunnen ze dit vinden bij jouw organisatie? Bol Adviseurs helpt je met de Informatiebeveiliging en Cyber Security.

Bekijk onze Informatiebeveiliging & Cyber security diensten
Informatiebeveiliging & Cyber Security

Overige IT-dienstverlening

Naast de diensten op het gebied van Audit, Privacy en Informatiebeveiliging & Cybersecurity, is er nog een groot aantal IT-gerelateerde onderwerpen waar de professionals van Bol je bij kunnen ondersteunen.Deze onderwerpen kunnen worden verdeeld in een drietal aandachtsgebieden, te weten:

  • De IT-organisatie
  • Software
  • Data-analyse & Business Intelligence
Bekijk onze overige IT-diensten

Onze samenwerking met NewDay

Sinds 2018 werkt Bol Adviseurs nauw samen met NewDay IT Risk & Assurance Services. IT-audit, privacy en informatiebeveiliging zijn de core business van NewDay. Zij hebben hun eigen specialisten die IAPP-gecertificeerd zijn, waardoor zij de – toch vaak ingewikkelde – materie van de AVG tot in de puntjes beheersen.

Door onze krachten te bundelen, kunnen wij nog beter inspelen op jouw behoeften op het gebied van IT, privacy en data security. Als hier binnen jouw bedrijf behoefte aan is, brengen wij je graag in contact met NewDay.

Interesse in één van onze IT-diensten?

Bol Adviseurs helpt je graag!

Laat hier jouw contactgegevens achter. Eén van onze deskundige IT Auditors neemt dan zo snel mogelijk contact op om jouw situatie en de mogelijkheden vrijblijvend door te spreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.