Succesvol onderhandelen

Als ondernemer of commercieel medewerker komt u regelmatig in onderhandelingssituaties terecht. U maar ook de ander handelt hierbij vanuit eigen belang om zo het beste resultaat te behalen. Met goede onderhandelingsvaardigheden is dat een stuk makkelijker.
Onze adviseurs kunnen u ondersteunen in het ontwikkelen van uw onderhandelingscompetenties én die van uw medewerkers.

Investeren in competenties

Wanneer u goed inzicht heeft in uw eigen onderhandelingstactiek en tips krijgt over de tactieken van de andere partij, geeft dit zelfvertrouwen. Dit kan cruciaal zijn wanneer u een belangrijke deal wilt sluiten. Door middel van onderhandelingstraining leert u onder andere hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de onderhandelingen en op welke wijze u uw belangen overeind houdt en tegelijkertijd de ander ook wat gunt. Daarbij leert u dat het soms beter is om geen deal te sluiten dan een slechte deal. U kunt uw eigen onderhandelingsvaardigheden verbeteren maar óók die van uw personeel. De investering hierin betaalt zich terug in betere (onderhandelings)resultaten, maar ook in het behouden van relaties.

“Investeren in uzelf betaalt zich altijd terug in betere resultaten.” Robèrt Meijer Partner en senior consultant Corporate Finance

Persoonlijke benadering voor optimaal resultaat

Onze ervaren adviseurs coachen u op uw onderhandelingscompetenties. Hierbij staat uw persoonlijke leerbehoefte centraal. Iedere situatie is anders en behoeft een andere benadering om een optimaal resultaat te behalen. Authentiek zijn in een onderhandelingssituatie is immers de beste garantie voor succes.

Door coaching en reflectie worden verbeterpunten en kwaliteiten inzichtelijk. Dit is de basis voor het ontwikkelen van uw onderhandelingscompetenties. Hierna kunt u zelf aan de slag met het verder ontwikkelen van uw overtuigingskracht en of beïnvloedingsstijl. Op deze manier zorgen onze adviseurs niet alleen voor het beste resultaat maar ook voor het meest plezierige resultaat.

Wilt u uw onderhandelingsvaardigheden verder ontwikkelen?

Bol Adviseurs helpt u graag!

Onze adviseurs kunnen u ondersteunen in het ontwikkelen van uw onderhandelingscompetenties én die van uw medewerkers zodat u het beste resultaat behaalt. Laat hier uw gegevens achter, zodat we contact met u op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.