Inlenen en Externe inhuur

Besteed je soms of regelmatig (een deel van) werkzaamheden voor klanten uit aan een ander bedrijf? In dat geval word je voor de wet in het kader van de ketenaansprakelijkheid aangemerkt als ‘aannemer’. Als aannemer kun je aansprakelijk zijn voor de niet-betaalde loonheffingen van onderaannemers. Een groot risico, want de boetes kunnen flink zijn. Bol Adviseurs heeft diverse specialisten in huis die over dit thema in depth kennis hebben over dit onderwerp en kunnen adviseren hoe je die eigen aansprakelijkheid kunt beperken.

Onze diensten:

HRM-advies

De kracht van jouw bedrijf zijn vaak je mensen. Als werkgever wil je daarom zo goed mogelijk voor jouw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer je niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden je bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van jouw personeel.

Meer informatie over HRM-advies

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.