Salaris en Beloning

Ongeacht of er nu twee of tweehonderd medewerkers op de loonlijst staan: iedere werkgever voert een salarisadministratie. Je kunt dit uitbesteden of (deels) zelf doen. Wat je voorkeur ook heeft: Bol Adviseurs kan je helpen om je salarisverwerking en zelfs je gehele personeelsadministratie makkelijker, inzichtelijker en efficiënter te maken.

Een correcte verloning is van groot belang voor je werknemers én voor jezelf. Ons team van gecertificeerde salarisadministrateurs heeft alle kennis in huis van actuele regelgeving. Samen met jou zorgen ze onder meer voor juiste verwerking van mutaties, correcte afdrachten van de loonheffingen en juiste toepassing van de CAO. Ook adviseren ze op het gebied van mogelijke subsidies die voor jou als werkgever toepasbaar zijn.

Bij Bol Adviseurs maken we gebruik van best-in-class online tools voor het voeren van salaris- en personeelsadministratie. Hierdoor heb je waar en wanneer je wilt toegang tot je salarisadministratie en heb je meer tijd om te doen waar het voor jou écht om draait: ondernemen.