Training en Masterclasses

Sommige onderwerpen zijn best ingewikkeld om je als ondernemer óók nog helemaal in te verdiepen naast je reguliere drukke taken op een dag. Bol Adviseurs organiseert daarom regelmatig groepssessies om de belangrijkste highlights over actuele veranderingen in wet- en regelgeving te delen. Ook organiseren we regelmatig masterclasses over onderwerpen waarvan we weten dat die bij veel ondernemers spelen. Bij onderwerpen die om meer toelichting vragen dan in één ochtend of middag te geven is, organiseren we ook meerdaagse trainingsprogramma’s.

Onze diensten:

Short Track Ondernemerschap

Groei en ambitie zijn waardevolle aspecten voor iedere ondernemer. Er zijn echter ook consequenties. Als je onderneming groeit, dan loop je namelijk vroeg of laat tegen nieuwe uitdagingen aan. Een goede voorbereiding
geeft vertrouwen en zekerheid voor de toekomst. Dit is precies wat we deelnemers in deze praktijkgerichte training bieden, een bedrijfskundige verdieping, speciaal voor ondernemers.

Meer informatie over Short Track Ondernemerschap

Onderhandelingstraining

Als ondernemer of commercieel medewerker kom je regelmatig in onderhandelingssituaties terecht. jij maar ook de ander handelt hierbij vanuit eigen belang om zo het beste resultaat te behalen. Met goede onderhandelingsvaardigheden is dat een stuk makkelijker. Onze adviseurs kunnen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw onderhandelingscompetenties én die van je medewerkers.

Meer informatie over Onderhandelingstraining

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.