I.v.m. een landelijke storing bij KPN is Bol Adviseurs op dit moment niet telefonisch bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

IT Audit & Advies

Voor een goede en winstgevende bedrijfsvoering moeten de IT en de daarmee verbonden data helemaal op orde zijn. Daarom heeft Bol niet alleen financiële experts in huis, maar ook professionals die onze IT-dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Zij hebben het antwoord op werkelijk iedere IT-vraag.

Om jou te kunnen helpen met al je IT-vraagstukken, volgen onze experts alle ontwikkelingen op de voet. Tegelijkertijd zorgen zij ook dat zij helemaal op de hoogte zijn van wat er speelt binnen jouw bedrijf. Zo zorgen wij samen met jou voor de optimalisatie van je bedrijfsvoering.

it-audit en advies

De complete IT-dienstverlening van Bol Adviseurs

Uiteraard is de IT-dienstverlening een breed begrip. En waar de ene organisatie behoefte aan heeft, is bij een ander bedrijf wellicht helemaal geen behoefte aan. Vandaar dat wij bij Bol kiezen voor een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak. Om dit inzichtelijk te maken, hebben wij onze IT-diensten verdeeld in vier verschillende thema’s:

  • IT-audit
  • Privacy
  • Informatiebeveiliging & Cyber Security
  • Business Intelligence

IT-audit

De IT-audit van Bol Adviseurs geeft inzicht in de betrouwbaarheid van je IT en in je informatiestromen. De auditor signaleert eventuele tekortkomingen en geeft daarbij advies over mogelijke verbeteringen. Hierdoor heb je meer inzicht en beschik je over concrete handvatten om de IT in je organisatie te optimaliseren.

Bekijk onze IT-audit diensten
IT-audit

Privacy

De beveiliging van (persoons)gegevens wordt steeds belangrijker. Met de komst van de AVG is er meer aandacht dan ooit voor Privacy en Data Security. Een goede ontwikkeling, maar als organisatie moet je wel zorgen dat alles goed geregeld is. Met een Privacy Audit of een Privacy Impact Assessment (PIA) wordt vastgesteld in welke mate je organisatie Privacy-proof is.

Bekijk onze Privacy diensten
Privacy

Informatiebeveiliging & Cyber Security

Internetcriminaliteit richt zich op het illegaal verkrijgen van data. De gegevens die binnen jouw organisatie bewaard worden, zijn voor internetcriminelen erg interessant. Om deze data in handen te krijgen, zullen zij op zoek gaan naar een onbewaakt, virtueel achterdeurtje. Kunnen ze dit vinden bij jouw organisatie? Bol Adviseurs helpt je met de Informatiebeveiliging en Cyber Security.

Bekijk onze Informatiebeveiliging & Cyber security diensten
Informatiebeveiliging & Cyber Security

Business Intelligence

Als bedrijf heb je veel data in huis. Denk bijvoorbeeld aan data uit omzet, data uit het CRM systeem, data uit inkoopgegevens en HR data. Van al deze losse data kun je rapportages maken. Maar hoe koppel je die data en hoe krijg je inzicht in al die data? Met Business Intelligence biedt het BI-team van Bol Adviseurs je inzicht in alle data, van het financiële- tot het operationele bedrijfsproces, en wordt de vertaalslag gemaakt naar een strategie om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Bekijk onze Business Intelligence diensten
Business Intelligence

Onze samenwerking met NewDay

Sinds 2018 werkt Bol Adviseurs nauw samen met NewDay IT Risk & Assurance Services. IT-audit, privacy en informatiebeveiliging zijn de core business van NewDay. Zij hebben hun eigen specialisten die IAPP-gecertificeerd zijn, waardoor zij de – toch vaak ingewikkelde – materie van de AVG tot in de puntjes beheersen.

Door onze krachten te bundelen, kunnen wij nog beter inspelen op jouw behoeften op het gebied van IT, privacy en data security. Als hier binnen jouw bedrijf behoefte aan is, brengen wij je graag in contact met NewDay.

Interesse in één van onze IT-diensten?

Bol Adviseurs helpt u graag!

Laat hier uw contactgegevens achter. Eén van onze deskundige IT Auditors neemt dan zo snel mogelijk contact op om uw situatie en de mogelijkheden vrijblijvend door te spreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.