Optimaliseer uw processen

Laat IT in uw voordeel werken

IT-auditing en IT-advisering in het MKB

We leven in een online 24-uurseconomie, waarin we altijd en overal toegang hebben tot realtime informatie. Banken, overheidsinstanties, afnemers en werknemers stellen steeds hogere eisen aan deze manier van informatieverschaffing. Van u als ondernemer wordt verwacht dat u in deze ontwikkelingen meebeweegt. Maar hoe verwerkt u dit efficiënt in uw processen en hoe zorgt u dat de betrouwbaarheid daarbij gewaarborgd blijft? De IT-auditors van Bol Adviseurs helpen u bij diverse vraagstukken over uw automatiseringsomgeving en automatiseringsprocessen.

IT-advies

Hulp bij het inrichten van uw IT-systemen of de informatiebeveiliging aanscherpen/naar een hoger niveau tillen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden u bij verschillende automatiseringsvraagstukken. Hierbij focust onze dienstverlening zich niet alleen op de fysieke omgeving, maar spitst zich ook toe op de cultuur. Hoe zijn bevoegdheden geregeld? En wat is er mogelijk binnen de kaders van uw organisatie? Onze awarenesstrainingen behoeden u en uw medewerkers voor mogelijke cybercrime. Zo werkt u samen met onze adviseurs, maar ook met uw medewerkers aan een goed beveiligde en geordende IT-omgeving.

"Efficiënt en veilig werken met IT: van essentieel belang voor u én voor uw klanten." Thijs Peeters IT-auditor en Controleleider

IT-audit

Daarnaast kunnen wij u zekerheid bieden over de beveiliging van uw IT-systemen. In dit kader kunnen wij als onafhankelijke partij specifieke IT-audits/controles uitvoeren ten aanzien van interne (operationele) processen en uw totale IT- omgeving. Wij zijn daarbij onder andere bevoegd om zogenoemde ISAE-verklaringen voor u op te stellen. Met deze verklaring kunt u verantwoording afleggen aan andere organisaties over de uitbestede processen en de beheersing van deze IT-systemen.

Andere invalshoeken

Bol Adviseurs heeft verschillende specialismen in huis, wat ons in staat stelt om uw vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en factoren erbij te betrekken die direct of indirect effect hebben op de slagingskans van de implementatie. Zo betrekken wij onze juristen en fiscalisten bij advies over de wet bescherming persoonsgegevens en de bewaarplicht van documenten. Hierbij houden onze adviseurs rekening met uw huidige situatie, uw wensen, behoeften en toekomstplannen.

Wilt u een IT-audit uit laten voeren of wilt u IT-advies?

Bol Adviseurs helpt u graag!

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw IT-systemen of de informatiebeveiliging aanscherpen? Wij kunnen u adviseren en begeleiden u bij verschillende automatiseringsvraagstukken en zijn bevoegd ISAE-verklaringen op te stellen. Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.