IT Advies | Kies voor meer grip op IT

IT wordt steeds belangrijker voor het succes van bedrijven. Vaak kunt u prima zelf de juiste afwegingen maken om beleidsbeslissingen te nemen op het gebied van IT. Toch is soms prettig om een onafhankelijke expert te raadplegen. Liefst krijgt u natuurlijk IT Advies van een partij die niet alleen IT, maar ook uw bedrijf echt ‘snapt’.

Bol Adviseurs heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van ondernemers bij complexe IT vraagstukken. Niet omdat we IT-oplossingen willen verkopen, maar omdat we willen dat IT leidt tot optimalisatie van úw bedrijfsvoering van onze klanten. We kunnen u onder meer ondersteunen bij beleidsbeslissingen over:

  • Informatiebeveiliging en Cyber Security
  • Privacy
  • Automatisering van bedrijfsprocessen (pakketselectie)
  • Business Intelligence

Informatiebeveiliging en Cyber Security

Misschien beseft u het niet altijd, maar uw data is uw goud. Internet criminaliteit richt zich op het buit maken van deze waardevolle, virtuele bedrijfseigendommen. Onze IT Adviseurs kunnen u helpen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens te beoordelen, te verbeteren en te monitoren. Wat doen we dan in de praktijk? Met een IBM-scan (onze Information Business Maturity Scan) brengen we bijvoorbeeld de informatie-graad van uw bedrijf in kaart. Of begeleiding van ISO 27001 certificeringstrajecten (noot: Bol Adviseurs beschikt zelf ook over dit certificaat voor de volledige eigen organisatie). Daarmee helpen we de cyber security te verhogen en de informatiebeveiliging naar een hoger niveau te brengen.

Privacy en IT

Naast cyber crime is ook de aangescherpte privacy-wetgeving (meer hierover leest u in ons actueel dossier AVG) een dwingende reden om de juiste maatregelen te treffen om uw bedrijfsgegevens veilig te stellen. Een multi-disciplinair team bestaande uit een van onze IT-specialisten en één van onze juridisch adviseurs kan u ondersteunen om uw organisatie, processen en systemen op de juiste manier in te richten. Daarna kunt u er gerust op zijn, dat u conform de wet- en regelgeving gegevens verwerkt.

Automatisering van bedrijfsprocessen (pakketselectie)

Bol Adviseurs kan u, als onafhankelijke derde partij, helpen bij zorgvuldige en weloverwogen keuzes aangaande de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Denk aan hulp ERP pakketselectie, of het maken van een keuze voor het zogenaamde ‘best of breed‘. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij de implementatie van het systeem van uw keuze. De automatisering van uw bedrijfsprocessen  raakt alle lagen, processen en afdelingen in de organisatie. Dit maakt het kiezen en veranderen van oplossingen hiervoor tot een complex proces. Ook geldt: failure is not an option. Immers, de kosten zijn heel hoog en de impact op de bedrijfsvoering enorm. Kortom, het is verstandig om hulp in te schakelen om een implementatie-traject tot een succes te maken.

Samenwerking met NewDay

Sinds 2018 werkt Bol Adviseurs nauw samen met NewDay IT Risk & Assurance Services. Dankzij deze samenwerking kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van klanten op het gebied van IT, privacy en data security.

Heeft u behoefte aan ondersteuning of advies op het gebied van IT?

Bol Adviseurs helpt u graag!

Laat hier uw contactgegevens achter. Eén van onze deskundige IT Adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact op om uw situatie en de mogelijkheden vrijblijvend door te spreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.