Begeleiding bij financieringsaanvragen

Elke ondernemer ziet zijn bedrijf graag groeien, maar wat als uw bedrijfspand te klein wordt voor uw personeel? Misschien koestert u de droom om als innovatieve ondernemer uw productlijn uit te breiden. Hier heeft u natuurlijk kapitaal voor nodig. Of u nu verkeert in een fase van een dalende omzet, van stabilisatie óf juist in een fase van groei, financiering is belangrijk in alle levensfases van u als ondernemer en uw onderneming. Onze Corporate Finance specialisten nemen u de financiering uit handen, waardoor u uzelf volledig kunt richten op uw onderneming en toekomstplannen.

Financieringsoplossing op maat

Om groeiambities te vertalen naar een businessplan en een financiering, gaan onze adviseurs het gesprek met u aan. In het gehele traject staat u voor ons centraal en wordt er rekening gehouden met zowel uw persoonlijke als zakelijke ambities. Doordat deze aspecten goed in kaart worden gebracht, ontstaat er een financieringsoplossing die bij u en uw onderneming past.

Wij ondersteunen u niet alleen bij de keuze van een geschikte financieringsvorm en bescherming van uw privévermogen, maar ook bij het overtuigen van de bank om u in uw financieringsbehoefte te voorzien. Indien nodig gaan we op zoek naar alternatieve financieringsvormen, zoals crowdfunding, factoring, leasing of benaderen we investeerders uit ons eigen netwerk. Wij kennen de wegen in de wereld van financiering, waardoor u het beste advies krijgt en wij voor u de volledige regie kunnen verzorgen. 

Capsearch

Bol Adviseurs maakt gebruik van het digitaal financieringsplatform Capsearch. Bij Capsearch zijn, naast de bekende banken, ook andere financieringspartijen aangesloten. Op deze manier wordt een financieringsverzoek direct naar 30 verschillende partijen verzonden. U kunt zelfstandig gebruik maken van Capsearch, maar uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het doen van een financieringsaanvraag. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Financieringsaanvraag doen

Fiscale optimalisatie

Bepaalde investeringen, zoals het aanschaffen van bedrijfsmiddelen, kunnen zelfs fiscaal gunstig verrekend worden. Het loont daarom altijd om bij financieringsvraagstukken gebruik te maken van een deskundige om zo onnodige risico’s te voorkomen én tegelijkertijd fiscale voordelen te benutten.

Multidisciplinaire teams

Bij veel financieringstrajecten komen vaak vraagstukken boven die ook andere vakgebieden raken. Doordat Bol meerdere specialisaties in huis heeft, kunnen wij bij dergelijke vraagstukken een team van collega’s voor u samenstellen uit verschillende vakgebieden. Zo bundelen kennis die wij voor u vertalen in een compleet advies.

Heeft u hulp nodig bij financieringsaanvragen?

Bol Adviseurs helpt u graag!

Heeft u hulp nodig om uw groeiambities te vertalen naar een businessplan en een financiering? Onze adviseurs gaan het gesprek met u aan. Laat hier uw gegevens achter, zodat we contact met u op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.