Administratief en Fiscaal

Om maximaal te presteren als ondernemer, wil je niet afgeleid worden door allerlei rompslomp. Administratieve taken, boekhouding en fiscale aangelegenheden zien de meeste ondernemers dan ook niet als een welkome aanvulling van hun takenpakket. Neemt niet weg dat het wél belangrijk is om deze zaken op orde te hebben. Daarom is het prettig dat je terug kunt vallen op de ondersteuning van Bol Adviseurs.

Onze fiscalisten adviseren je bij fiscale vraagstukken en doen de noodzakelijke belastingaangiftes voor je. Ook bieden we belastingadvies, zodat je op een fiscaal vriendelijke manier kunt investeren in je bedrijf. Ons advies is er altijd op gericht om onnodige risico’s te voorkomen en fiscale voordelen te benutten.

Daarnaast kunnen we je administratie verzorgen. Dit kunnen we gedeeltelijk of volledig doen en permanent of tijdelijk. Het belangrijkste: bij Bol zien we je administratie niet als een doel op zich. Natuurlijk krijg je van onze accountants een jaarrekening. Maar we willen vooral zorgen dat je administratie tijdig en continue actuele informatie biedt, waarop jij je bedrijf kunt sturen (meer hierover lees je onder verbetering en optimalisatie). Dit vraagt om een specifieke werkwijze waarin we gebruik maken van een zogenaamd ‘morgen beter-plan’, slimme software, periodieke sparringsessies en een multidisciplinair team. Zo denken en kijken we met jou en je bedrijf mee. Dit zorgt dat jij je zakelijke ambities na kunt streven en je doelen daadwerkelijk kunt bereiken.