Leven lang leren

Leren doe je overal, niet alleen in de schoolbanken! Als organisatie vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen vanuit eigen wensen en ambities zodat ze goed kunnen blijven inspelen op de snel veranderende klantvraag. We bieden dan ook een breed opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap. Hierin combineren we kennis en vaardigheden passend bij de fase van je carrière. Centraal daarin staat jouw persoonlijke ontwikkeling gericht op vandaag, morgen en overmorgen. Bovendien leer je in een veilige omgeving van én met elkaar waarbij je uitgedaagd wordt je eigen grenzen te verkennen en te verleggen.

We zijn dan ook trots dat we sinds 2021 onderdeel zijn van de community ‘Keep on Learning’ en het estafettestokje hebben mogen aannemen voor inspirerende werkgevers die een leven lang leren in de praktijk stimuleren en hun werknemers alle ruimte geven om te leren en ontwikkelen.

Ontdek via onderstaande video meer over een leven lang leren bij Bol Adviseurs:

Over community Keep on Learning

Keep On Learning! Ofwel: blijf overal en altijd leren en ontwikkelen! Keep on Learning is de beweging in Noordoost-Brabant waarin iedereen zich een leven lang blijft ontwikkelen voor de banen van de toekomst.

Dat is nodig omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert. Vooral de toenemende digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het werk van vandaag en morgen. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat iedereen zich voortdurend blijft ontwikkelen.
Noordoost-Brabant heeft van oudsher een echte leer- en ontwikkelcultuur. Met Keep on Learning komen bedrijven, onderwijsinstellingen, werkgevers- en werknemersorganisaties en gemeenten samen in actie om deze een frisse boost te geven.

Bron: www.keeponlearning.nl