Kansen om beter te ondernemen in de medische sector

Gepubliceerd door Roy Verbroekken (Directielid | Accountant | Business Controller) op 12 juni 2017

Voor alle ondernemers – en zeker voor praktijkhouders in de woelige medische wereld – is het schadelijk als zij achter de feiten aan lopen. Iets dat wel het geval is, als er over langere periodes wordt gerapporteerd. Het is een must om continu inzicht te hebben in de financiële resultaten. Je kunt je resultaten alleen beïnvloeden als je bovenop de ontwikkelingen in de onderneming ‘zit’. Tijdig inzicht in ontwikkelingen is noodzakelijk om goed te sturen op gestelde doelen.

Maar hoe pak je dat aan? Veel ondernemers in de medische sector krijgen hierin hulp van Bol Adviseurs en samenwerkingspartner Intelly. Ze gebruiken zeer effectieve bedrijfssoftware, maar er is meer nodig voor het succesvol ondernemen. De cijfers zijn in onze begeleiding heel belangrijk, maar de ondernemer zelf is voor ons de essentie. In de praktijk betekent het dat ik in gesprekken met ondernemers niet alleen naar kosten en baten kijk, maar vooral ook aan de slag ga met zijn of haar persoonlijke wensen. Ik behandel vragen als:

  • Wat wilt u als persoon?
  • Wat wilt u als ondernemer?
  • Wat wilt u van uw werknemers?
  • Wat wilt u met uw bedrijf?

Een uitgebreid artikel over deze aanpak in de medische sector publiceerde ik online op MedischeOndernemen.nl.

Neem contact op met Roy Verbroekken

Wilt u ook meer inzicht en actuele bedrijfsresultaten? Of heeft u een concreet vraagstuk aan de hand? Vul het onderstaande formulier in en ik bel of mail u snel voor het maken een vrijblijvende kennismaking.