Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Ivo tekent Bol Logo

Inzicht in uw branche

Banken en brancheorganisaties publiceren regelmatig branche-informatie. Vaak zijn deze gegevens heel algemeen en zijn ze daardoor moeilijk te interpreteren. Toch wilt u weten wat de trend is. Wat gebeurt er in uw branche? Hoe doet u het met uw onderneming ten opzichte van vergelijkbare bedrijven in de regio of in de rest van het land? Antwoorden op deze vragen bieden u input bij het bepalen van de koers van uw onderneming.

Koppelen van bedrijfs- en bankgegevens per branche

De adviseurs van Bol erkennen het belang van informatie op brancheniveau. Bij Bol gaan we zelfs nog een stap verder voor klanten: We kunnen namelijk de branche-informatie van de organisaties en van banken koppelen. Zo krijgt u informatie waar u veel aan heeft. Samen met een financieel professional kunt u op basis van deze informatie bespreken hoe goed (of slecht) uw onderneming het doet, of er verbeteringen mogelijk/wenselijk zijn en waar kansen liggen.

Bol Adviseurs werkt met Brancheteams 

Professionals binnen Bol werken bovendien samen in verschillende brancheteams. Deze teams bouwen diepgaande en specifieke deskundigheid binnen de branche waarop zij zich focussen. Dit zorgt ervoor dat de adviseurs waar u mee te maken krijgt, altijd toegang hebben tot actuele kennis en ontwikkelingen van de branche waarin u werkzaam bent.