Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Gladys tekent Bol Logo

Fiscale optimalisatie

Als ondernemer kijkt u in eerste instantie naar mogelijkheden in de markt en daar sluit u uw producten en diensten zo goed mogelijk op aan. Door de juiste kostprijs te hanteren en de juiste marktprijs te vragen, probeert u zo hoog mogelijk rendement te behalen. U kunt dit rendement verder vergroten door experts te laten kijken naar uw huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten vanuit een fiscale invalshoek. Dat is een zeer complex proces. Er zijn immers vele mogelijkheden om fiscaal voordeel te behalen, maar deze moeten wel passen bij uw stijl van ondernemen en de aard van uw organisatie. Bovendien moeten eerst uw huidige situatie en uw toekomstplannen concreet in beeld zijn gebracht zodat we weten waarover we praten.

Optimalisatie binnen uw bedrijf

Optimalisatie die betrekking heeft op uw privé-vermogen

Fiscale optimalisatie heeft dus niet alleen betrekking op uw onderneming zelf, maar ook op uw persoonlijke situatie bij overdracht van de onderneming of bij uw overlijden als ondernemer.

Bij Bol hebben we de expertise in huis om uw bedrijf op fiscale optimalisatie door te lichten. Vanuit onze ervaring, branchekennis en fiscale knowhow kunnen we na een analyse zeer helder voor u de mogelijkheden op een rijtje zetten.