Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Netwerken in het buitenland

U wilt de grens over met uw producten of diensten, maar welke wegen kunt u bewandelen om dat op de juiste manier te doen? Het is allereerst heel belangrijk dat u betrouwbare wegen vindt. Er zijn tal van organisaties die zeggen u te kunnen helpen, maar is dat zo? U zult heel veel vragen hebben in de beginfase. Vragen die veel verder zullen gaan dan fiscaliteit.

Bij Bol hebben we meer dan 30 jaar ervaring in netwerken in het buitenland. We zijn daarvoor aangesloten bij twee internationale samenwerkingsorganisatie de Leading Edge Alliance (LEA). Beiden zijn aanspreekpunten voor klanten van Bol die zaken willen doen in die regio’s. Het is van belang dat we bij Bol deze aanspreekpunten persoonlijk kennen. Op het moment dat er nieuwe leden bij de samenwerkingsorganisaties komen, bezoeken we die. We brengen de competenties in kaart en we bekijken het bedrijf. Dankzij de aansluiting bij LEA heeft Bol over de hele wereld ingangen om het internationaal ondernemerschap van klanten te kunnen ondersteunen.

Het moet klikken qua business en karakter

Wilt u gebruik maken van dit netwerk, dan kijken wij naar de buitenlandse partner die het beste bij u past. Dat doen we natuurlijk op basis van wat u wilt gaan doen in het buitenland. Maar we vinden het zeker zo belangrijk dat het klikt tussen u en de buitenlandse partner. Dat praat nu eenmaal makkelijker. Vandaar dat we dat in onze aanbeveling meenemen. Zo heeft u altijd de garantie dat u spreekt met mensen die u daadwerkelijk verder kunnen helpen en die qua (ondernemers) karakter bij u passen. Een ander belangrijk aspect dat nogal eens over het hoofd gezien wordt, is de cultuur in het buitenland. Wij vinden het heel belangrijk u te vertellen wat u kunt verwachten van de regels die in het zakelijke leven ter plaatse gelden.