Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Online boekhouden: makkelijker en leuker

Het bijwerken van de administratie is misschien niet uw meest favoriete onderdeel van het ondernemerschap. Maar de ontwikkelingen rondom online boekhouden maken het wel makker. Zelfs leuker! Het is dan ook niet raar dat online boekhouden steeds populairder wordt. Er zijn veel mogelijkheden, die de ondernemer voordeel opleveren op meerdere gebieden:

Winst in tijd en efficiency

Administratieve taken doen wanneer het รบ uitkomt

Professionals van Bol Adviseurs kunnen beter meedenken

Makkelijk schuiven tussen zelf doen en uitbesteden

Geen ingewikkeld beheer of gedoe met updates

De keuze voor online boekhouden, zorgt dat u zich meer kunt concentreren op dat waar u goed in bent: namelijk ondernemen! Bol Adviseurs biedt daarom uitgebreide online services aan. Onder de naam B-OnLine zijn er verschillende mogelijkheden. We laten graag een demo zien.

Veelgestelde vragen

Is de toegankelijkheid van online boekhouding goed beveiligd?

Antwoord: Maandelijks wordt er een IT-audit uitgevoerd op de omgeving waarin uw online boekhouding is opgenomen. Deze omgeving wordt getoetst op kwaliteitseisen op het gebied van controleerbaarheid, continuïteit en integriteit. Dit houdt in dat er een audit wordt uitgevoerd op de maatregelen rondom internetbeveiliging, alsmede de hosting van de online boekhouding. Als gevolg hiervan wordt niet alleen beoordeeld of de webbased service veilig is, maar ook of de online boekhouding voldoet aan de beveiligingseisen. Als ondernemer hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging van uw online boekhouding.

Heeft Bol ook toegang tot mijn online boekhouding?

Antwoord: Naast u als ondernemer heeft uw Bol Adviseur toegang tot uw online boekhouding. Het printen, scannen of het faxen van overzichten behoort tot de verleden tijd! Heeft u vragen over uw administratie? Doordat er sprake is van een gezamenlijke toegang tot uw online boekhouding is het mogelijk voor uw Bol Adviseur om real time ondersteuning te bieden. Uw Bol Adviseur kan u ondersteunen bij besluitvorming, daarnaast kan hij u ondersteunen met het bijsturen van uw onderneming wanneer het nodig is. Bent u liever bezig met ondernemen dan met administreren, dan kunt u de gehele of een gedeelte van de administratieve zaken uit besteden aan uw Bol Adviseur. U kunt altijd meekijken. Ook dit is mogelijk met een online boekhouding!