Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Financieel dashboard; zicht op bedrijfsprestaties

Een management dashboard kunt u zien als een digitale informatielaag waarin gegevens uit uw online boekhouding(en), uw loonadministratie(s) en andere bedrijfskritische systemen samenkomen.

Het dashboard geeft een overzichtelijke presentatie en samenvatting van de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen. Het dashboard combineert financiële informatie (ofwel: de euro’s) met bijvoorbeeld de vaste medewerkersgegevens uit uw loonadministratie, uw productiegegevens of bijvoorbeeld uw kassasysteem. In één oogopslag heeft u inzicht in de loonkosten per werknemer, het aantal producten per vestiging of het aantal uren per product.

 

B-OnLine Dashboard

Lijstjes aan elkaar knopen

Bol Adviseurs biedt een volledig pakket van online administratie tools, zoals ook het B-OnLine Dashboard, aan.

Veelgestelde vragen

Welke informatie is standaard in het B-OnLine Dashboard opgenomen?

Antwoord: Naast bedrijfs- of branchespecifieke KPI’s (kritische prestatie indicatoren) zijn er een aantal standaard KPI’s. Deze zijn ingebouwd in het B-OnLine Dashboard en omvatten onder andere financiële KPI’s zoals omzet, loonkosten en winst. Het B-OnLine Dashboard beperkt zich niet tot alleen resultaten en KPI’s , maar u heeft ook inzicht in bijvoorbeeld de stand van de voorraad en het debiteuren- en crediteurensaldo. Deze informatie wordt standaard herleidt uit de balans en resultatenrekening zoals deze zijn opgenomen in het B-OnLine Dashboard. Daarnaast zijn er ook trendanalyses beschikbaar. Hiermee heeft u bijvoorbeeld in één taartdiagram inzichtelijk hoe uw resultaat is opgebouwd. Met deze trendanalyse kunt u het resultaat nader analyseren. Tevens heeft u een kasstroomoverzicht. In één overzicht heeft u inzichtelijk waaraan uw liquiditeit wordt besteedt. Tot slot zijn in het B-OnLine Dashboard ook loonrapportages opgenomen (o.a. looptijd arbeidscontracten).