Downloads  |  Veelgestelde vragen

Ik leerde veel meer dan in de schoolbanken

Thijs Buzink, Stagiair Marketing

Thijs startte in 2014 zijn meeloopstage bij Bol, aangevuld met een onderzoek  naar de mogelijkheden van een klankbordgroep, om meer inzicht te krijgen in de markt waarin Bol actief is. Tijdens zijn stage op de Marketing-afdeling is Thijs o.a. bezig geweest met het schrijven van commerciële en creatieve teksten. Thijs heeft daarnaast diverse werkzaamheden uitgevoerd. Deze afwisseling maakte zijn stage zeer leerzaam en leuk. Thijs heeft een positief gevoel aan Bol overgehouden en zou in de toekomst zeker terug willen komen.

» Lees meer over de stage van Thijs


Pearley StolkIk voelde me meer een medewerker dan stagiaire

Pearley Stolk, Stagiaire Accountancy

Pearley startte in 2014 als stagiaire op de Accountancy afdeling bij Bol Adviseurs. Na een leuke en leerzame periode besloot ze om ook haar afstudeerstage bij Bol te volbrengen. Met een onderzoek naar certificering van Wyzr Human Capital Management en aanbevelingen voor de HRM-afdeling rondde zij haar studie af. Bol bood haar uitzicht op een mooie carrière, want ze is nu werkzaam als Assistant Accountant.

» Lees meer over de stage van Pearley 


De deuren stonden altijd open

Anne Bongarts, Stagiaire Personeelszaken

In 2014 liep Anne één jaar stage bij Bol. Anne wist precies bij wat voor een bedrijf ze stage wilde lopen: een professionele, informele maar uitdagende onderneming. Bol paste hier precies bij. Tijdens haar stage werkte Anne mee op de afdeling Personeelszaken en heeft ze als onderzoek de huidige competentieprofielen geëvalueerd. Anne werd overal bij betrokken, waardoor ze veel heeft kunnen leren. Op dit moment is ze, naast haar studie, werkzaam op de afdeling PZ van Bol

 » Lees meer over de stage van Anne


Ik ging altijd met plezier naar stage

Evie Wijnhoven, Stagiaire Secretariaat

De stagetijd bij Bol als secretaresse vloog voor Evie voorbij. Gedurende haar stage voerde Evie veel secretariële werkzaamheden uit zoals het verwerken van de in- en uitgaande post, het bijhouden van de agenda en planning en het beantwoorden van de telefoon. Ook hielp Evie mee met verschillende projecten, en bood ze ondersteuning bij de werkzaamheden voor onze klantenportal. Evie combineert op dit moment haar studie met een bijbaan bij Bol als secretaresse.

» Lees meer over de stage van Evie


Ik heb er een mooie kans aan over gehouden

Jordy van de Heuvel, Stagiair HRM

Jordy begon zijn meeloopstage bij Bol Adviseurs op de afdeling HRM. Het was voor Jordy een leerzame stage waarin hij zich vooral bezig hield met het ondersteunen van het HRM-verwerkingsteam voor Wyzr: een combinatie van geavanceerde ICT, advies en administratieve dienstverlening door financieel onderlegde professionals. Na zijn stage trad Jordy in dienst bij Bol als Assistent Salarisadministrateur.

» Lees meer over de stage van Jordy


Ik heb enorm veel geleerd!

Michelle van de Ligt, Stagiaire Accountancy

Michelle heeft haar afstudeerstage gelopen bij Bol Adviseurs. Het is een uitdagende en leerzame stage geweest voor Michelle op de Accountancy afdeling. Michelle heeft onder andere jaarrekeningen samengesteld voor kleinere ondernemingen en een onderzoek gedaan naar de risico’s die konden ontstaan bij een samenwerkingsverband met softwarebedrijf Intelly.
Michelle is nu werkzaam bij de afdeling Business Controlling van Bol.

» Lees meer over de stage van Michelle