SRA logo

NBA logo

ffp

RB

NiRV

NeVOA

Logo Leading Edge Alliance

Samenwerking en Lidmaatschappen

Binnen Bol Adviseurs hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We hebben dan ook een uitgebreid kwaliteitscontrole systeem op de output die we naar onze klanten leveren.

Naast ons interne kwaliteitsmanagementsysteem, regulier uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en een heldere klachtenregeling vinden we het ook belangrijk om aansluiting te hebben bij externe brancheorganisaties en beroepsverenigingen die onze kwaliteit bevorderen en regulier beoordelen. Vanzelfsprekend conformeren we ons dan ook aan de objectieve richtlijnen die door brancheverenigingen gesteld worden.

Bol is aangesloten bij de volgende organisaties:

  • NBA (De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)
  • SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten)
  • RB (Het Register Belastingadviseurs)
  • FFP (Federatie Financiële Planners)
  • NeVOA (Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch Adviseurs)

 

Internationale samenwerking

Bol Adviseurs maakt onderdeel uit van een internationale alliantie van onafhankelijke accountants en consultancy kantoren, te weten de Leading Edge Alliance (LEA). Deze alliantie is de op één na grootste Internationale Accountancy en Audit vereniging ter wereld. Bol Adviseurs staat via LEA in contact met ruim 2.056 partners en 23.090 professionals van 586 kantoren, verspreid over 102 landen. Wanneer de situatie van een ondernemer er aanleiding toe geeft, zoekt Bol Adviseurs contact met deze internationale collega's. Zij weten namelijk precies wat er bij hen lokaal speelt en van toepassing of mogelijk is voor een Nederlandse ondernemer. Daarnaast trekt Bol Adviseurs regelmatig gezamenlijk op met één of meer aangesloten collega-kantoren voor het uitvoeren van opdrachten met een internationaal karakter.

  • LEA (Leading  Edge Alliance)