Downloads  |  Veelgestelde vragen

Veterinair Centrum Someren denkt Bol!

Bedrijf: Veterinair Centrum Someren
Contactpersoon: Marrina Schuttert
Branche: Veterinaire gezondheidszorg
Omvang: 50 medewerkers
Regio: Eindhoven
Type opdracht: Strategisch bedrijfsadvies

Projectsamenvatting: Het Veterinair Centrum Someren wil het verschil maken voor individuele klanten, de veehouderij als sector en de maatschappij. Ze kennen vijf verschillende diersecties, die vakinhoudelijk vrij autonoom opereren. Hoe richt je een bedrijf met zoveel diversiteit en zulke grote belangen in? Bol adviseert en ondersteunt hen op bestuurlijk, fiscaal, juridisch en administratief gebied.

Marrina Schuttert over optimaal ondernemerschap bij Veterinair Cemtrum Someren:

Wij zijn een multidisciplinaire veterinaire praktijk die werkt binnen diersectoren met grote belangen. Zo houd ik me als varkensarts niet alleen bezig met het welzijn en de gezondheid van de varkens, maar ik dien ook de voedselveiligheid. De consument wil immers geen varkensvlees dat vol zit met antibiotica. Persoonlijk vind ik het een uitdaging om op zo’n snijvlak van belangen iets te kunnen betekenen. 

Binnen het Veterinair Centrum Someren kennen we vijf diersecties, ieder geleid door één aandeelhouder. Toch vormen we gezamenlijk één bedrijf. Als bijvoorbeeld de ‘paardensectie’ een MRI-scan wil aanschaffen, gaat het meteen om een zeer grote investering. De andere diersecties willen dan natuurlijk een goede onderbouwing zien, voor ze hiermee instemmen. Dat hele proces doorlopen we samen met Bol Adviseurs. Cijfers zijn voor ons immers een belangrijke verbindende factor.

Hans Sengers van Bol licht de financiële rapporten toe, ‘vertaalt’ ze naar bedrijfsinformatie en denkt strategisch mee. We sparren gezamenlijk over een efficiëntere inrichting van onze bestuursstructuur. Hans stelde ons de vraag hoe we ons succes denken te continueren. Kijk, dit soort kritische vragen, die ons laten nadenken over de toekomst, horen we graag!

Marrina Schuttert Aandeelhouder Veterinair Centrum Someren Bezoek de website van Veterinair Centrum Someren ยป

Wilt u meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden zoals we die ook voor Veterinair Centrum Someren hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen? Neem dan contact op met Hans Sengers (Organisatieadviseur) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (024) 366 69 50 en per e-mail via h.sengers@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »