Downloads  |  Veelgestelde vragen

Taxi van Dijk denkt Bol!

Bedrijf: Taxi van Dijk
Contactpersoon: Eric Boonen
Branche: Personenvervoer
Omvang: circa 100 medewerkers
Regio: Cuijk
Type opdracht: Personeel en Arbeid

Projectsamenvatting: Als relatiebeheerder bij Taxi van Dijk te Cuijk boekt Eric Boonen alle uren in voor de verloning, zonder diepgaande kennis van salarisadministratie. Bol Adviseurs zorgt vervolgens voor de juiste loonstroken. Wat voor hem echt het verschil maakt, is de persoonlijke ondersteuning.

Eric Boonen over ondersteuning op locatie:

Binnen de driehoek Arnhem, Den Bosch en Venlo verzorgen wij vervoer op maat. Dit varieert van een gewone taxirit tot rolstoelvervoer, en van ziekenvervoer tot bedrijfsuitje per touringcar. Voor de salarisadministratie boek ik alle gewerkte uren in, gewoon in Excel. Via een upload importeer ik de bestanden in het verloningspakket van B-Online HRM waarna ik op een eenvoudige manier de loonstroken kan maken. Na controle door Bol Adviseurs vindt tijdige betaling plaats. Alle honderd medewerkers kunnen zelf bij hun loonstroken en jaaropgave via hun persoonlijke online portaal.

Meedoen aan aanbestedingen
Maandelijks komt Liëtte Loeffen, onze vaste Bol-contactpersoon, mij ondersteunen. Een fout is namelijk zo gemaakt en dat willen we absoluut voorkomen. Verder kennen we een jaarlijkse Cao-controle in onze sector, waarna een verklaring afgegeven wordt. Zonder deze goedkeuring kun je als taxibedrijf niet meedoen aan aanbestedingen, zoals leerlingenvervoer voor het gehele schooljaar. Voor onze continuïteit is dat natuurlijk wel belangrijk.

Bekend met Cao’s en bedrijf
Aangezien ik geen salarisadministrateur ben, waardeer ik de samenwerking met Liëtte enorm. Ze informeert mij, legt zaken uit en vraagt inhoudelijk goed door. Niets ontsnapt aan haar aandacht. Daarnaast is zij ook mijn back-up bij afwezigheid.

Voor mij maakt deze persoonlijke ondersteuning op locatie het verschil. Bovendien weet zij inhoudelijk veel van de verschillende cao’s en contracten. Ook kent ze ons bedrijf inmiddels goed. Met haar expertise erbij verlonen we naar eer en geweten. 

Eric Boonen Relatiebeheerder, Account Manager bij Taxi van Dijk Bezoek de website van Taxi van Dijk ยป

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor Taxibedrijf Van Dijk hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen door middel van de B-OnLine tools? Neem dan contact op met Pascal Graat (Partner) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0485) 56 12 00 en per e-mail via p.graat@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »