Downloads  |  Veelgestelde vragen

SSEB denkt Bol!

Bedrijf: Smart Solutions & Engineering Beugen
Contactpersoon: Frank Hubers
Branche: Industrial engineering
Omvang: 8 medewerkers
Regio: Boxmeer
Type opdracht: Administratie en belastingen

Projectsamenvatting: Nadat hij als directeur betrokken was geweest bij een faillissement, koos Frank Hubers voor een eigen onderneming. In 2010 startte hij met Smart Solutions & Engineering Beugen (SSEB). Ruim een jaar later nam hij de Startersprijs van het Land van Cuijk in ontvangst. Zeker in crisistijd een hele verdienste. Dat de professionals van Bol op de achtergrond realtime meekijken, geeft hem rust.

Frank Hubers over de zorgeloze start van SSEB:

Ik heb een technische achtergrond en creatieve geest, maar bedrijfskundige zaken zijn minder voor me weggelegd. Het liefst ben ik met mijn klanten en de technische concepten bezig. Wel wil ik wekelijks weten hoe het bedrijf er cijfermatig voor staat, dus ik ben erg blij met B-OnLine, de online administratietool van Bol Adviseurs. En ook met hun begeleiding.

Destijds heeft Bol ons meegeholpen met een goede administratieve opzet. Nu wijzen ze ons op vreemde afwijkingen, bijvoorbeeld als we per ongeluk een onbekende boekingscode invoeren. Of als een belastingaangifte wel betaald is maar niet geregistreerd. Controle heeft ook een positieve kant; deze manier van meekijken geeft rust.

Daarnaast denken ze strategisch mee. Laatst had ik metaal ingekocht omdat we zelf een onderdeel wilden vervaardigen. Een probeerseltje, om te kijken of we naast conceptontwikkeling ook structureel kunnen produceren. Mijn adviseur zag afwijkende maandinkomsten en vroeg meteen door. Inmiddels hebben we een tweede werkmaatschappij onder de Holding gehangen. En dan te bedenken dat ik had willen starten met een B.V.. Mede dankzij de vooruitziende blik van Bol konden we deze uitbreiding eenvoudig doorvoeren.

Frank Hubers Directeur-eigenaar van Smart Solutions & Engineering Beugen Bezoek de website van Smart Solutions & Engineering Beugen ยป

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor Smart Solutions & Engineering Beugen hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij het oprichten van uw eigen onderneming? Neem dan contact op met Robèrt Meijer (Senior Consultant Corporate Finance) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (024) 366 69 50 en per e-mail via r.meijer@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »