Downloads  |  Veelgestelde vragen

N+P Group denkt Bol!

Bedrijf: N+P Group B.V.
Contactpersoon: Karel Jennissen
Branche: Industriële recycling
Omvang: 65 medewerkers
Regio: Nieuw Bergen
Type opdracht: Automatisering

Projectsamenvatting: Elke dag stuurt de N+P Group een paar honderd vrachtwagens en zeeschepen door heel Europa aan. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in industriële recycling en heeft met veel operationele bewegingen te maken. Met succes heeft zoon Lars afgelopen jaren de bedrijfsprocessen verder weten te automatiseren, tot grote waardering van vader Karel Jennissen.

Karel Jennissen over de succesvolle ERP implementatie bij N+P Group:

Toen ik zo’n twintig jaar geleden in de kalkzandsteenindustrie werkte, was ik verbaasd dat er zo weinig met de industriële afvalstroom gedaan werd. Ik besloot voor mezelf te beginnen. Inmiddels verwerken we bij N+P per jaar circa 1.300.000 ton aan industriële reststromen tot hoogwaardige secundaire grond- of brandstoffen. We behoren daarmee tot één van de grootste in Europa.

Met zoveel operationele bewegingen besloten we tot verdere automatisering van de logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen. Mijn zoon Lars, afgestudeerd in bedrijfskundige informatica, gaf leiding aan dit ERP project (een geïntegreerde softwareoplossing). Hij werkte intensief samen met Bol, die hierin verrassend veel expertise bleek te hebben. Middels de zogenaamde MoSCoW-analyse leidde Roy Verbroekken van Bol ons via een prioriteitenlijst naar de juiste ERP leverancier.

Tijdens de implementatiefase bewaakte Roy het financiële proces en richtte Lars zich op de interne organisatie. Een nieuw systeem opzetten en inrichten, medewerkers trainen, data overzetten, schaduwdraaien; het voelde voor mij alsof ik de bedrijfsvoering uit handen gaf. En dat terwijl er honderden ladingen onderweg waren. Na slapeloze nachten mocht het resultaat er zijn en draaien we inmiddels vol tevredenheid op ons nieuwe ERP systeem.

Karel Jennissen Directeur-eigenaar van N+P Group Bezoek de website van N+P Group »

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor N+P Group hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij de automatisering van bedrijfsprocessen? Neem dan contact op met Ivan Maes (Senior Accountant) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0478) 55 47 00 en per e-mail via i.maes@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »