Downloads  |  Veelgestelde vragen

Geling Advies denkt Bol!

Bedrijf: Geling Advies
Contactpersoon: Johan de Vos
Branche: Agrarische sector
Omvang: circa 25 medewerkers
Regio: de Rips en Varsseveld
Type opdracht: Financieren en Investeren

Projectsamenvatting: Geling Advies is een agrarisch adviesbureau met vestigingen in de Rips en Varsseveld. Ze weten, ondanks complexe ambtelijke regelgevingen, omvangrijke projecten tot een goed einde te brengen. Binnen hun eigen bedrijfsvoering streven ze naar eenvoud, helderheid en praktische oplossingen. Bol Adviseurs spreekt geheel hun taal.

Johan de Vos over krachtige oplossingen:

Als een boer zijn bedrijf wil veranderen of uitbreiden, heb je te maken met veel vergunningen. Wij  begeleiden het hele traject, van ontwerp tot oplevering. Hierin bieden wij veel specifieke kennis van complexe milieu-, ruimte- en bouwregelgeving. 

Gezond boerenverstand

In onze eigen bedrijfsvoering is het motto: Keep it simple! We blijven graag met beide benen op de grond staan en werken met een gezonde dosis boerenverstand. Iedere medewerker vragen we om mee te denken. Dat geldt ook voor Bol Adviseurs.

In 2012 tipte Bol ons al over de WKR, die begin 2015 verplicht werd. Dat heeft gunstig voor ons uitgepakt. En hoewel Guido Willems onze vaste adviseur is, hebben we ook direct contact met verschillende andere medewerkers van Bol. Door hun brede dienstverlening heeft Bol bijna overal een praktisch antwoord op.

Helder en kernachtig

Ook bedrijfsstrategische kwesties worden kernachtig opgepakt. Voor onze fiscale herstructurering overlegden de fiscalisten van Bol vooraf met de Belastingdienst. Zo wisten we van te voren dat de plannen goedgekeurd werden en ook exact wat het ons ging kosten. We liepen geen enkel risico.

Bij het vraagstuk of we een tweede vestiging zouden openen, was het nuttig om samen te sparren. Het in kaart brengen van de mogelijkheden en risico’s bracht helderheid in zaken. Kijk, daar heb je wat aan!

Johan de Vos Algemeen Directeur bij Geling Advies Bezoek de website van Geling Advies ยป

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor Geling Advies hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij het strategisch inrichten van uw eigen organisatie? Neem dan contact op met Guido Willems (Senior Accountant) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0485) 56 12 00 en per e-mail via g.willems@boladviseurs.nl

Naar het overzicht van alle referenties »