Downloads  |  Veelgestelde vragen

Electro Gommans denkt Bol!

Bedrijf: Electro Gommans
Contactpersoon: Jan Gommans
Branche: Electrotechniek
Omvang: 25 medewerkers
Regio: Venray
Type opdracht: Privé en Zakelijk

Projectsamenvatting: Jan en Jo Gommans hebben samen met Bol Adviseurs de belangen van het gezin en de medewerkers veilig gesteld. De bedrijfsstructuur van Electro Gommans is nu zodanig ingericht dat een toekomstige overdracht van het familiebedrijf fiscaal gunstig uitpakt. Ook een onverwachte gebeurtenis, zoals een overlijden, is meegenomen.

Jan Gommans over het waarborgen van continuïteit bij Electro Gommans:

Iedere keer zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar: ‘dat moeten we nog eens regelen’. Ik ben trots op ons goed lopende bedrijf, maar ook mij kan wat overkomen. Ik zou het verschrikkelijk vinden als het gezin of het personeel daar de dupe van wordt. En voor een bedrijfsoverdracht vis je bij de fiscus achter het net, als je wacht tot het laatste moment. Daarom zijn we het bedrijf gaan herstructureren.

Ik ben heel blij dat Paul Lutters van Bol en zijn collega’s daarin de regie hebben gevoerd. Ze hebben het in begrijpelijke taal aan ons uitgelegd en elke stap begeleid. Ze snapten precies wie Jan Gommans is en zagen wat ons bedrijf nodig had. Sinds alles geregeld is, heb ik energie voor tien. Dit had ik jaren eerder moeten doen.

Voor mij staan de mensen echt centraal. Bij mijn klanten gaat het mij, naast de vakinhoudelijke kwaliteit, om persoonlijke betrokkenheid. En elke zaterdag eten we hier tussen de middag met zo’n twintig man; familie én aanwezig personeel. Ik reken op mijn medewerkers en verwacht teamwork. Andersom kunnen ze ook op ons rekenen, nu én in de toekomst.

Jan Gommans Eigenaar van Electro Gommans Bezoek de website van Electro Gommans »

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden zoals we die ook voor Electro Gommans hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij vraagstukken die u zowel privé als zakelijk kunnen raken? Neem dan contact op met Paul Lutters (Partner) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0478) 55 47 00 en per e-mail via p.lutters@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »