Downloads  |  Veelgestelde vragen

Coenen Transport denkt Bol!

Bedrijf: Coenen Transport
Contactpersoon: Theo Coenen
Branche: Transport en Logistiek
Omvang: circa 45 medewerkers
Regio: Boxmeer
Type opdracht: Administratie en Belastingen

Projectsamenvatting: De eigenaar van Coenen Transport in Boxmeer, Theo Coenen, is vooruitstrevend en gaat graag voorop in nieuwe ontwikkelingen. Hij was dan ook één van de eersten die met Mijn Bol, de online klantenportal van Bol Adviseurs, ging werken.

Theo Coenen over online beschikbaarheid van gegevens:

Wij verzorgen het koel- en vriestransport van levensmiddelen door de Benelux en Duitsland. Van de slager op de hoek tot de grote winkelketens. Vanuit ons distributiecentrum, Districenter Cuijk in Haps, doen we ook aan warehousing en orderpicking.

Gewoon discipline
Om op tijd te komen, producten op de juiste temperatuur te leveren en ladingen ongeschonden over te brengen, werken we in onze bedrijfsvoering geheel geautomatiseerd, van opdracht tot levering. We moeten ons naar klanten toe tot op de minuut kunnen verantwoorden. Beschikbaarheid van gegevens is voor ons essentieel. Inmiddels maken we van data-invoer een continue proces. Het is gewoon een kwestie van prioriteit en discipline.

Gericht voorwaarts
Dit geldt ook voor de administratieve bedrijfsvoering. Vroeger had je de documenten wel drie keer in de hand om te kopiëren. Nu scannen en uploaden we alles direct naar het centrale archief bij Bol; de veilige Mijn Bol-omgeving. Zo hebben we alle belangrijke bedrijfsstukken online bij elkaar. Zelfs de statuten, verzekeringspolissen en leningsovereenkomsten.

Onze gegevens zijn daarmee ook beschikbaar voor de adviseurs van Bol. Zij kunnen ze direct gebruiken voor de verloning, belastingaangiftes en jaarrekeningen. Ook ikzelf ervaar het gebruikersgemak, want elektronische accordering handel ik sneller af. We willen er binnenkort ook managementinformatie uit gaan destilleren. Dat wordt onze volgende stap om gericht voorwaarts te blijven gaan met dit transportbedrijf. 

Theo Coenen Eigenaar-Directeur bij Coenen Transport Bezoek de website van Coenen Transport »

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor Transportbedrijf Coenen hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij het strategisch inrichten van uw eigen organisatie? Neem dan contact op met Geert Verdijck (Accountant) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0485) 56 12 00 en per e-mail via g.verdijck@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »