Downloads  |  Veelgestelde vragen

Berkleba denkt Bol!

Bedrijf: Berkleba
Contactpersoon: Matthi Rietrae
Branche: Producent en importeur van industriële tapes en lijmen
Omvang: circa 5 medewerkers
Regio: Wijchen
Type opdracht: Rendement en Inzicht

Projectsamenvatting: In een kleine onderneming als Berkleba moet je van alle markten thuis zijn. Je kunt niet iedere keer een specialist inhuren. Ook al oriënteert hij zich bedrijfsmatig breed, toch vindt eigenaar Matthi Rietrae het prettig als de experts van Bol Adviseurs online met hem meekijken.

Matthi Rietrae over het online perspectief:

Berkleba levert een uniek assortiment zelfklevende tapes en professionele lijmen. Ik importeer bestaande merken, maar ik laat ook wereldwijd producten vervaardigen ‘naar eigen receptuur’. Zelf heb ik namelijk de opleiding gevolgd tot European Adhesive Specialist.

Van de 760 artikelen die we voeren, hebben we er 450 op voorraad. Dat is één van onze sterke punten. Bol adviseur Frank Lensen ging met mij hierover in gesprek. Hij vroeg me waarom ik deze keuze maakte. Hij voorzag namelijk bepaalde risico’s en lichtte ze toe. Zijn perspectief zette me aan het denken. Precies wat ik nodig heb: proactieve persoonlijke ondersteuning. Ik heb natuurlijk ook bedrijfskundige blinde vlekken.

En dat allemaal via de online klantenportal van Bol Adviseurs: Mijn Bol. Ik werk vanaf de voorkant, zij kijken vanaf de achterkant actief mee. Via het online dashboard van Mijn Bol kom ik bij mijn gegevens. Onder andere in mijn digitale dossier. Aan de hand daarvan analyseer ik maandelijks mijn omzet, budget, cashflow en KPI’s. Geheel onafhankelijk. Elk kwartaal zet ik mijn omzetgegevens klaar in de portal. Bol converteert mijn bestanden, verzorgt de belastingaangiften en ik accordeer deze met één druk op de knop. Ik onderneem zelf, maar ik sta er niet alleen voor.

Matthi Rietrae Eigenaar van Berkleba Bezoek de website van Berkleba »

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor Berkleba hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij het strategisch inrichten van uw eigen organisatie? Neem dan contact op met Frank Lensen (Senior Accountant) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (024) 366 69 50 en per e-mail via f.lensen@boladviseurs.nl.

 

 

Naar het overzicht van alle referenties »