Downloads  |  Veelgestelde vragen

Bakkerij Bekkers denkt Bol!

Bedrijf: Bakkerij Bekkers
Contactpersoon: Alexander Bekkers
Branche: Voeding
Omvang: 75 medewerkers
Regio: Eindhoven-Veghel
Type opdracht: Rendement en inzicht

Projectsamenvatting: Bakkerij Bekkers is een ambachtelijke onderneming in een modern jasje. Vanuit Veghel runnen Karin en Alexander Bekkers negen winkels in de regio Eindhoven-Veghel. Daarnaast verkopen ze ook via bijvoorbeeld supermarkten. Door Bol Adviseurs gingen ze met week- en maandcijfers werken, die tussentijdse zakelijke keuzes vereenvoudigden. Verder heeft het echtpaar een groeiscenario voor ogen. De adviseurs van Bol begeleiden hen bij elke strategische stap.

Alexander Bekkers over verantwoord doorgroeien van Bakkerij Bekkers:

Ik heb de bakkersrecepten van mijn vader geleerd, en hij weer van zijn vader. Het is nu zo’n vijfenzeventig jaar geleden dat de familie in Nijnsel met het Lekkers van Bekkers begon. En nog steeds bakken we elke nacht onze brood- en banketproducten op traditionele wijze. Daarnaast zoeken we ook naar eigentijdse varianten.

Begin 2011 stonden we er slecht voor. We zijn toen overgestapt naar Bol Adviseurs en dankzij hun online manier van werken weten we per week hoe elke winkel ervoor staat. Als nu een tijdelijk contract van een werknemer afloopt, zien we cijfermatig meteen of het slim is dit te verlengen. We kunnen ook snel sparren met een adviseur. Voorheen moesten we achteraf nog verschillende zaken rechttrekken.

Door veel te praten met specialisten van Bol, onder met andere Eric Vos, heb ik ruimer leren denken. Ik weet steeds beter wat ik als ondernemer wil en dat straal ik op mijn personeel uit. Doorgroeien op een verantwoorde manier, dat is ons motto. Ook onze kleinkinderen moeten kunnen roepen: Ons pap maakt het lekkerste brood!.

Alexander Bekkers Eigenaar van Bakkerij Bekkers Bezoek de website van Bakkerij Bekkers ยป

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden die we voor Bakkerij Bekkers hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten hoe Bol u kan ondersteunen bij het strategisch inrichten van uw eigen organisatie? Neem dan contact op met Eric Vos (Organisatie Adviseur) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (024) 366 69 50 en per e-mail via e.vos@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »