Downloads  |  Veelgestelde vragen

Alfons Freriks Logistics denkt Bol!

Bedrijf: Alfons Freriks Logistics
Contactpersoon: Alfons Freriks
Branche: Transport en logistiek
Omvang: 20 medewerkers
Regio: Friesland
Type opdracht: Rendement en inzicht

Projectsamenvatting: Alfons Freriks Logistics uit Veenwouden, Friesland, is altijd winstgevend geweest. Al 35 jaar weet eigenaar Alfons Freriks met zijn visie een complexe transportwereld effectief te benaderen. Hij vindt in Bol Adviseurs de juiste sparringpartner en rijdt er graag voor naar Boxmeer.

Alfons Freriks over het rendement van klankborden:

Via Jacques Nabuurs uit Haps maakte ik in 1978 kennis met Nard Konings van Bol. Ik vond in hem wat ik zocht. Dat geldt ook voor zijn opvolgers. Als je op één lijn zit, is afstand geen issue. Bol staat ons met raad en daad bij om de bedrijfsinrichting helder te houden, zodat wij kunnen focussen op het generen van omzet. En dat werkt goed, want we zijn al 35 jaar winstgevend. In 2013 steeg onze omzet zelfs met 25%. Daar ben ik best trots op.

We regisseren in opdracht van onze klanten wereldwijde goederenstromen, naar elke uithoek van de wereld. Via weg, water, rail en lucht. De eerste jaren reden we met eigen trailers en hadden we vestigingen in het buitenland. Maar in de jaren negentig zagen we de transportwereld veranderen. Toen heb ik met brede ondersteuning van Bol het bedrijf tijdig fors gereorganiseerd.

De vooruitziende blik van de partners is voor mij van grote waarde. Ze lopen altijd twee stappen vooruit, onontbeerlijk in deze dynamische tijd. Op jaarverslagen krijg ik zowel kritische feedback als opbouwende suggesties. Heel prettig. En over de toekomst gesproken, mocht mij iets overkomen, dan ligt er een draaiboek klaar. Ook dat levert gezamenlijk klankborden op!

Alfons Freriks Directeur-eigenaar van Alfons Freriks Logistics Bezoek de website van Alfons Freriks Logistics ยป

Wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in meer details rondom de werkzaamheden zoals we die ook voor Alfons Freriks Logistics hebben verricht. Misschien wilt u de contactgegevens opvragen van deze referentie? Of wilt u weten wat samen klankborden u kan opleveren? Neem dan contact op met Pieter Linders (Senior Accountant) bij Bol Adviseurs. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0478) 55 47 00 en per e-mail via p.linders@boladviseurs.nl.

Naar het overzicht van alle referenties »