Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Rien tekent Bol Logo

Ondersteuning bij internationaal ondernemen

De verschillende specialisten van de afdeling Bol International ondersteunen bedrijven bij  grensoverschrijdende vraagstukken.

Nederlandse bedrijven met cross-border vraagstukken

Als u de grens overgaat zijn er talloze zaken waar u rekening mee moet houden. U kunt de professionals van Bol inschakelen om handig gebruik te kunnen maken van regelgeving rondom het inhuren van buitenlands personeel. Om import of export belastingsregels voordelig toe te kunnen passen. Om uw facturatie conform te regels op te zetten (om daarmee flinke boetes te voorkomen). Ook kan Bol u adviseren over het ontplooien van activiteiten in het buitenland. Onze samenwerking met lokale buitenlandse experts zorgt dat we ook in het land waar u gaat ondernemen helemaal in beeld zijn.

Meer over onze internationale samenwerking »

Dienstverlening voor buitenlandse bedrijven

Bent u werkzaam voor een buitenlandse organisatie en heeft u plannen om naar Nederland te komen? Misschien wilt u een hier een Europees distributiecentrum vestigen. Of ziet u Nederland als een perfect startpunt voor het veroveren van de Europese markt. Of wellicht u ziet vooral de belastingvoordelen als lonkend perspectief.

Hoe het ook zij: U bent van harte welkom! Bol kan u en uw organisatie hier perfect bij begeleiden. Deze diensteverlening bieden we aan vanuit onze afdeling Bol International. Speciaal voor buitenlandse bedrijven hebben we een tweetalige website ontwikkeld met informatie over zakendoen in Nederland in het algemeen en over de diensteverlening die Bol International hierin aanbiedt in het bijzonder.

Bezoek de Nederlandsetalige website van Bol International www.bolinternational.nl »
Bezoek de Engelstalige website van Bol International: www.bolinternational.com » 

 

Downloads

Algemene Brochure Bol Adviseurs

Algemene informatie over werkwijze en aanbod van Bol Adviseurs

Download