Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Salarisverwerking en Loonadministratie

U doet het goed of u doet het goed

Iedere werkgever voert een salarisadministratie. Veel ondernemers besteden het uit, sommigen doen het zelf. Maar hoe dan ook: u kiest ervoor het goed te doen. Dat moet van de Belastingdienst, van uw kritische medewerkers en van uzelf. De professionals van Bol Adviseurs zorgen dat u het goed doet.

Zelf doen...

Correcte betaling van de salarissen is voor uw medewerkers van het allergrootste belang. Het is dus zaak om deze administratie goed te voeren. Dit kan met B-OnLine HRM. Deze online salaris­software kunt u raadplegen via uw computer en via een app op uw mobiele telefoon. Zo kunt u de salarisadministratie volledig in eigen beheer voeren. Te risicovol? Laat dan onze salaris-professionals uw werk controleren. Zo kunt u vertrouwen op een deugdelijke salarisadministratie.

...of uitbesteden

Besteedt u de salarisadministratie aan Bol uit? Dan hoeft u zich nooit meer druk te maken om de lonen van uw medewerkers. Of om meldingen aan het uwv, pensioenfonds of verzekeraar. En we informeren u pro-actief over bijvoorbeeld cao-ontwikkelingen in uw branche. Dat geeft u rust en zekerheid.

Dus wat u ook kiest: alles wilt uitbesteden of toch (een deel) zelf doen... het is allemaal mogelijk en uw salarisadministratie is in goede handen bij de salarisprofessionals van Bol Adviseurs.