Gebruikersinstructie Mijn Bol
Het B-OnLine Portal (Mijn Bol) biedt veel handige functionaliteiten. In de gebruikersinstructie leest u hoe u zelf het maximale uit ons klantenportal kunt halen.

Download gebruikersinstructie »


Hulp voor B-OnLine gebruikers
Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact op met de
B-OnLine Helpdesk: 

t.   (024) 366 69 51
e.   b-online@boladviseurs.nl 


B-OnLine Helpdesk: Meekijken op afstand


Laat Bol meekijken 
De helpdesk kan u soms sneller helpen, wanneer we op afstand kunnen meekijken. Maak dit mogelijk door te klikken op de afbeelding hierboven.

Log-in op B-OnLine

Klik op één van de onderstaande linkjes om naar de log-in pagina van de betreffende B-OnLine tool te gaan:

» B-OnLine Accountant voor uw online boekhouding

» B-OnLine Dashboard voor een overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf

» B-OnLine HRM voor uw online personeels- en loonadministratie

» B-OnLine Portal (Mijn Bol) voor klanten met toegang tot onze klantenportal

Voordelen van B-OnLine

B-OnLine biedt ondernemers een (online) plek waar alle belangrijke informatie die direct of indirect verband houdt met de bedrijfsadministratie centraal bij elkaar staat; denk hierbij aan specifieke informatie uit de eigen branche, de eigen onderneming(en) en bijvoorbeeld de digitale jaarrekening(en) en belastingaangifte(n). Daarnaast kunnen klanten van Bol Adviseurs bovendien hun belastingaangiften en bijvoorbeeld publicatiestukken autoriseren in B-OnLine. Na deze autorisatie worden de stukken automatisch verzonden naar instanties zoals de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. Heel handig.

Gebruikers van de online administratie-tools van B-OnLine hebben via B-OnLine direct toegang tot alle modules waarop zij geabonneerd zijn en het bijbehorende Management Dashboard. Dit Management Dashboard geeft eenvoudig zicht op de prestaties van de onderneming. 

Binnen B-OnLine kunnen klanten en de medewerkers van Bol snel en gericht communiceren over specifieke data uit uw administratie. Het is altijd precies duidelijk over welke onderdelen van de administratie de ander het heeft, want beiden kijken naar dezelfde data.

Het is ook mogelijk om uw permanente stukken (zoals contracten en overeenkomsten) te uploaden, raadplegen en downloaden.

Bepaal zelf hoeveel ondersteuning u krijgt

U kunt zelf kiezen welk deel van de administratie u zelf wilt doen en welk deel u wilt uitbesteden aan Bol. Bent u een doe-het-zelver? Dan kunt u de tools gebruiken om zelf uw gegevens in te voeren. Wilt u er liever helemaal geen omkijken meer naar hebben? Dan zorgen we dat u alleen maar aan ons mutaties hoeft door te geven.

B-OnLine gebruikersondersteuning

ls iets niet duidelijk is in het gebruik van de applicaties van B-OnLine, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de B-OnLine Helpdesk. Deze helpdesk kunt u bereiken via de contactgegevens rechts op deze webpagina. 

Meekijken

De medewerkers van de B-OnLine Helpdesk kunnen soms sneller helpen, wanneer zij op afstand met u mee kunnen kijken. Hiervoor maken we gebruik van speciale online software. De helpdeskmedewerkers vragen hiervoor altijd uw medewerking. Na de sessie wordt alles weer afgesloten voor toegang. We kunnen nooit zonder dat u online de codes invult met u meekijken.

Ook B-Online gebruiker worden?

Bent u nog geen klant, maar wilt u wel graag gebruik maken van B-OnLine? We informeren u graag over de mogelijkheden. Bel ons op (0485) 56 12 00.